Browse All Categories
Chloé Baaklini
By Chloé Baaklini on November 28, 2023

BRP Systems och Wondr bildar en kraftfull företagsgrupptillsammans och banar väg för en spännande framtid

”Vi är glada att meddela att BRP Systems och Wondr nu är en del av samma företagsgrupp. Detta strategiska samarbete öppnar upp för spännande möjligheter och förbättringar inom affärssystemen för fitnessindustrin. Våra befintliga kunder kan vara trygga i vetskapen om att både BRP Systems och Wondr kommer att fortsätta utvecklas och erbjuda innovativa funktioner. Det kommer inte att bli någon påverkan för våra befintliga kunder i respektive produkt”, säger företrädare för BRP Systems och Wondr i ett gemensamt pressmeddelande.

De bägge aktörerna ser stora fördelar att utvinna ur affären.


”Genom att slå samman BRP Systems och Wondr skapas en kraftfull företagsgrupp med en gemensam vision att revolutionera affärssystemen inom fitnessindustrin. Båda företagen har visat sin styrka inom sina respektive områden och delar samma ambition att erbjuda högkvalitativa lösningar och enastående kundservice. Denna sammanslagning möjliggör att vi kan dra nytta av våra gemensamma kompetenser och resurser för att leverera ännu bättre produkter och support till våra kunder.”

Företagen aviserar en stor satsning på utveckling och innovation, men bägge varumärkena och produkterna kommer att finnas kvar som enskilda aktörer på marknaden. ”En av de mest spännande aspekterna av att bli en del av samma företagsgrupp är den accelererade utvecklingen och innovationen vi kan erbjuda. Både BRP Systems och Wondr kommer att fortsätta att utvecklas som två fristående produkter med spännande funktioner och förbättringar. Vårt mål är att alltid vara i framkant och erbjuda den mest omfattande och innovativa uppsättningen av affärssystem för fitnessindustrin. Vi lyssnar aktivt på våra kunders behov och strävar efter att överträffa deras förväntningar.”

Inga förändringar för befintliga kunder
För de befintliga kunderna hos respektive bolag uppges att affären inte kommer innebära någon förändring. ”Kunderna kommer fortsätta att arbeta med samma pålitliga produkter och samma dedikerade supportteam som tidigare. Kundernas tillfredsställelse och framgång förblir vårt främsta fokus, och vi kommer fortsätta sträva efter att erbjuda den högkvalitativa servicen och support som kunderna förtjänar.”

Mot en starkare framtid
”Genom att förena våra krafter skapar vi en ännu starkare framtid för BRP Systems och
Wondr. Vi är fast beslutna att fortsätta vara ledande inom affärssystem för fitnessindustrin och leverera lösningar av högsta kvalitet till våra kunder. Avslutningsvis vill vi tacka alla våra befintliga kunder för ert fortsatta förtroende och stöd. Vi är mycket glada över att ni är en del av denna spännande resa.”

 

Published by Chloé Baaklini November 28, 2023
Chloé Baaklini
google6a7bab67316a80b5.html